måndag 7 december 2015

Uppdrag 11 ma/tk/sv/

På jorden finns det häftiga byggnadsverk. Du får i uppdrag att i byn uppföra ett byggnadsverk inspirerat eller kopierat från planeten jorden.

1. Vilket byggnadsverk/bro väljer du att inspireras av? Du ska göra en ritning över hur du har tänkt bygga ditt byggnadsverk. Vilken skala bygger du i.?
2. Vilket material har du tänkt använda i ditt bygge?
3. Bygg ditt verk.
Fota ditt bygge, svara på följande frågor och lägg in på blogg.
4. Du skriver även fakta om byggnadsverket.

Fungerade ritningen, om inte vad behövde du vidareutveckla? På vilket sätt inspirerades du av ordensbyggnadsverk? Varför valde du just den? Vad hade du kunnat utveckla vidare? Något som var klurigt att få till?

Bygg även den i minecraft och lägg in i samma inlägg på bloggen.Utfört uppdrag ger dig möjlighet att tapetsera vardagsrummet.
6 kommentarer:

 1. Detta uppdraget var roligt för att man fick bygga en byggnad av olicka material

  SvaraRadera
 2. Det här uppdraget var roligt för man får bygga saker

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Det här uppdraget var väldigt roligt för man fick bygga sin egen byggnad med insperation från en annan känd byggnad. Det var ett roligt och intresant uppdrag och det bästa med det var att vi sedan fick återskapa byggnaden i verkligheten men förminskat!
  // celine

  SvaraRadera
 4. Det här uppdraget var nog det roligaste uppdraget i Yetis hittills för att man fick bygga olika byggnader i olika matrial och sen skriva om den byggnaden man hade valt.

  SvaraRadera
 5. Detta var väldigt roligt att göra och det var typ så man kände sig som en arkitekt

  SvaraRadera
 6. Hej! Uppdraget var jätteroligt eftersom att vi fick pyssla. Jag vill att vi ska få liknande uppdrag i framtiden! //Emmy

  SvaraRadera