torsdag 22 oktober 2015

Uppdrag 6 sv/bild

På planeten Yetis finns det andra djur än de ni är van vid hemma på jorden.  De hemma på jorden är nyfikna över hur djurlivet på planeten ser ut.   Ni får i uppdrag att rapportera hem till jorden. Du får givetvis betalt för uppdraget.

Beskriv ett av de djur som du möter på planeten. Vad heter djuret, Vad har den för egenskaper, Hur stor är den? Vad tycker den om?Vad tycker den inte om? Är den farlig? Vad är den bra på.

Du ska göra en bild över hur djuret ser ut, som överensstämmer med din beskrivning. Du ska sedan tillverka ditt djur i lera.

Du fotar din bild och din lerfigur och lägger in dem under er blogg tillsammans med beskrivningen av djuret.


För utfört uppdrag får du måla ett sovrum.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Det här uppdraget var helt klart en av dom bästa uppdragen vi någonsin fått det var roligt att man fick skapa sitt eget djur och sedan göra en serie om det och göra en lerfigur!
  // Celine

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Det här uppdraget var ett roligt uppdrag. När vi fick bestämma helt själva hur djuret skulle vara så var det många idéer som kom upp i huvudet men jag kunde inte ta alla. Men man skulle göra en serie av djuret och lerfigur och det var riktigt svårt att komma på en serie för att man ville inte ta någons idé.//Emelie

  SvaraRadera